TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 20 maj 2012

Ross County förnyar Victoria Park

Tractor on Victoria Park's pitch
För en tid sedan vann Ross County skotska Division One. Till hösten är klubben en Premier League-förening men allt vad det innebär. En sak som måste fixas då är faciliteterna. Klubbens arena, Victoria Park, håller inte standarden för spel i elitfotbollen.
Ett förnyande kommer att kosta klubben 1,4 miljoner pund. Värmesystem i planen, sittplatser på hemmasektionen och skyddsräcken på bortasektionen skall installeras
När detta är klart kommer Victoria Park kunna inhysa 6000 åskådare.

Managern Ranald Gilbert säger till klubbens hemsida: "De 4,737 människor som var här och såg sista matchen för säsongen kommer att få en chock då de kommer tillbaka i höst. De kommer att mötas av en helt nya arena fast samma som de besökte sist. Det är definitivt mer byggarbetsplats än fotbollsplan just nu, men arbetet pågår för fullt och vi är mycket nöjda med utvecklingen."
Elaka tungor hävdar att endast en säsong i Premier League, vilket det lär bli, blir en dyr sådan. Skall man se det från andra sidan så kommer isåfall County ha den bästa arenan under Premier League säsongen nästnästa säsong.

Artikelförfattare: ELS

Inga kommentarer: