söndag 27 maj 2012

Målvakterna spelade huvudrollerna när Huddersfield vann på Wembley.

Vi kan (äntligen) säga välkommen tillbaka till Huddersfield, Yorkshire-klubben är tillbaka i Championship efter att ha besgrat Sheffield United efter straffar igår på Wembley. Under de ordinarie 90-minutrarna var det snålt med lägen och under första halvlek kunde vi räkna till hela 0 avslut på mål från de båda klubbarna. I andra halvlek var Huddersfield dock närmast utdelning när Danny Ward sköt i kryssribban.

Det hela går till straffar och där får vi se stor dramatik efter att lagen enbart satt varsin straff av fem under ordinarie omgång. Sudden death väntar och här lossnar det äntligen, man följs åt till 5-5 när det är målvakternas tur, Blades keeper Steve Simonsen som gjorde en bra andra halvek skjuter en inspark rätt upp på läktaren medans kollegan i Huddersfieldmålet Alex Smithies säket sätter sin straff och saken är biff, Terriers spelar återigen Championship fotboll!