TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 29 maj 2012

Plymouth Argyle siktar högt.


Plymouth Argyle har haft en tuff säsong på alla plan, klubben höll sig precis kvar i League 2 men inför nästa säsong hoppas klubben vara med och slåss om uppflyttning, detta enligt nye ägaren James Brent.
"Vi är övertygade om att den transferbudget vi har inför kommande säsong är nog för att skapa ett väldigt bra lag med League 2 mått mätt."
Brent gör sin första hela säsong som ägare efter att han köpt klubben förra hösten. Däremot har man inte gett managern Carl Fletcher något ultimatum om att föra klubben upp i League 1.

"Vi tar match för match kommande säsong, vårt mål är att vinna men vi vill inte enbart köpa oss framgång utan budgeten skall även användas till att utveckla våra unga spelare." Menar Brent.
"Självklart har vi diskuterat vad vi vill och vilken typ av fotboll vi skall spela kommande säsong men förutom det är det upp till Fletcher att leda laget till de målen på det sättet han tycker är bäst". Fortsätter Brent. Samme Brent ville redan förra sommaren ta över klubben och var fansens favorit att göra det, nu återstår det att se ifall Plymouth levererar nästa säsong, snacka går ju.

Inga kommentarer: