TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 23 maj 2012

Nei takk.

Ja, något sådant sade Ole Gunnar Solskjaer till Aston Villa. Han är alltså inte intresserad av att ta över manager-posten efter Alex McLeish. Solskjaer har varit på plats i Birmingham för diskussioner med Villa, men drog tillbaka sitt intresse efter möte med Molde, hemma i Norge.


Norrmannen har angivit familjeskäl som anledningen till att han inte vill ta över Aston Villa. Och det har tydligen varit ett av de frågetecken som har funnits med hela tiden. Som ny i Molde, och med familjen på väg att etablera sig i hemstaden Krisiansund så har många trott att det skulle mycket till för att bryta upp redan nu. Molde kommer dessutom att kvala till Champions League i höst, och Ole Gunnar har två år kvar på sitt kontrakt.


Det fanns aldrig något erbjudande på bordet, men Villa och dess ägare rapporteras ha blivit imponerade av den (i sammanhanget) unge norrmannen. Nu får man arbeta vidare med nytt tränarnamn. Listan över kandidater som man är nyfikna på sägs innehålla Paul Lambert, Brendan Rodgers och Roberto Martínez. Fortsättning följer, och vi får väl se ifall de rödblå lyckas få fram ett "Yes, thank you very much", snart.

Inga kommentarer: