TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 23 maj 2012

Griggs lägger nålarna på hyllan

Sean Rigg
Oxford United hade behövt en vinst i sista hemmamatchen mot Southend för att ta en efterlängtad playoff-plats. Så blev det aldrig. Laget förlorade och missade kval. Nästa säsong skall bli revanschens säsong. Det säger nyförvärvet Sean Griggs. 

Den 23-årige anfallaren värvades igår från Port Vale och säger till BBC Radio Oxford; "-Oxford är en storklubb. En klubb som berör och som väcker känslor. Jag hade inte skrivit på för klubben om jag inte hade trott att vi kan gå hela vägen. Jag tror på det. Laget är bra och folket runt klubben likaså." Griggs ger sina nya supportrar och lagkamrater hopp och tro
.
Flytten blev en win-win situation för bägge parter. Oxfords manager Chris Wilder har länge trånat efter Griggs och Griggs själv har sedan en tid tillbaka pratat om "en nystart på karriären". Lönen fördubblades så mycket att Griggs nu lägger nålarna på hyllan? Nålarna? Ja, Griggs är tatuerare på fritiden och har praktiserat på flera gamla lagkamrater i Port Vale. Lewis Haldane är en av Vale-spelarna som fått huden inristad av Griggs och som lovordar hans teknik med maskinen. Visar han upp samma teknik på planen så gör han manager Wilder och Oxford nöjda.

Inga kommentarer: