TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 27 juni 2012

Ljus i Leeds-tunneln

Leeds supportrar börjar se ljuset i tunneln. En framtid utan den nuvarande ägaren Ken Bates ser ut att bli sann. Klubben släppte under gårdagskvällen ett uttalande som bekräftar att en försäljning av klubben snart är ett faktum.

Efter flera veckor av spekulationer kom igår ett officiellt uttalande från klubben, som bekräftar det supportrarna knappt vågat hoppas på. Ken Bates och Leeds United ser till slut ut att gå skiljda vägar. Yorkshire Evening Posts hemsida blev så belastad att den kraschade när nyheten nådde tidningens läsare.
En talesman för klubben säger idag att; "Vi sitter i en mycket bekväm sits. Vi pratar om stora ekonomiska resurser och goda investeringar på lång sikt."

Bates köpte Leeds 2011 och har sedan övertagandet varit en nagel i ögat på varje Leeds supporter med sin arrogans och bristande ledarstil. TLC hoppas för Leeds och dess supportrar att ett nytt övertagande bara blir till det bättre. Elland Road-klubben är en av giganterna inom engelsk fotboll och hör hemma i finrummet. Återstår att se ifall de nya, idag okända, nya ägarna kan valla dem tillbaka till fornstora dagar.

Inga kommentarer: