TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 21 juni 2012

Luton lovar uppflyttning - igen

Luton Town slår på stora trumman och utlovar den kommande säsongen som "revanschens säsong". En säsong där man skall gå rakt upp i Football League. Komma hem igen. 
Till sin hjälp har man idag fått en skyttekung. 28-årige Gateshead anfallaren Jon Shaw är klar för två år och har näsa för målskytte. Förra säsongen blev det 28 mål. 
Shaw blir dock inte ensam om att få ta på sig en frälsarkappa. Ifrån Wycombe hämtas ytterligare en anfallare, Scott Rendell, 25 år, är en anfallare med meriter från spel i Football League.
Manager Paul Buckle är nöjd då klubbens hemsida intervjuar honom; "Detta är spelare som kommer innebära stora förändringar. Mycket bra och stora nyförvärv. Bägge var jagade av större klubbar men valde oss. Det kan innebära skillnaden på att stanna kvar i serien eller att gå upp i Football League. Nästa säsong är vi redo. Det blir våran säsong."

Vilken gång i ordningen kan vänner av ironi då undra? Lutons tomma löften de senaste säsongerna börjar bli mer och mer patetiska. Återstår att se ifall det finns någon tyngd i både löften och nyförvärv denna gång.

Inga kommentarer: