TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 10 februari 2009

Djimi Traore och Luton Town!

Birmingham FC har signat Portsmouth försvaren Djimi Traore. 28-åriga Traore inledde sin karriär i Liverpool där han var med att vinna Champion League 2005 för att säsongen senare värvas till Charlton. På The Valley spelade han endast i 5 månader innan Portsmouth öppnade plånboken och betalade motsvarande 12 miljoner kronor för spelaren. Tiden i Pompey har dock inte blivit som han eller klubben tänkt sig. Traore har aldrig riktigt varit nära att ta en ordinarie plats i Pompeys startelva.
Traore går till Birmingham på ett 3-månaders lån och värvningen har i Birmingham varit lite av en hetsvärvning i sista stund.
Panikvärvning? Börjar det att bli nervknas i manager Alex McLeish och i Brummies styrelse?
Vilka signaler sänder det ut till de redan utlånade försvararna Stephen Kelly (Stoke), Jared Wilson (Chesterfield) och Krystian Pearce (Scunthorpe) ?

Luton Town har länge varit en klubb i kris. Poängavdrag och ras i seriesystemet gör ingen anhängare av The Hatters särskilt munter i dagsläget.
Jumbo i League Two och humör därefter.
En som tröttnade var manager Mick Harford som efter matchen mot Bradford kritiserade domaren för en felaktig straff som dömdes till Bradford i slutminuten. Bradford kvitterade till
3-3 tack vare straffen och Harfords känslor svallade över rejält.
Matchkontrollanterna och domaren klagade hos högsta instans och FA dömde genast Harford som den skyldiga.
Oturen grinar Luton Town rejält i ansiktet nu.
Har du en gång fått FA:s ögon på dig så sitter djävulsblicken fast oavsett hur rätt klubben och managern än har.

Inga kommentarer: