TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 1 februari 2009

It ain't over 'til the fat lady sings!

Millwall, med två matcher mindre spelade, hade igår hemma på The New Den ett lysande tillfälle att kunna roffa åt sig poäng som kunnat ge en topplacering.
Motståndarna för dagen var toppkolegan Scunthorpe, ett lag som under början av säsongen inlett utomordentligt bra som ligaledare för att sedan kana i tabellen.
De 8.868 åskådarna på arenan fick efter många om och men äntligen se Laird göra 1-0 till hemmalaget en bit in i andra halvlek.
Glädjen grusades dock då motståndarlagets Hooper dagen till ära gjorde två mål där också det sista kom strax innan slutsignalen. En motgång för Millwall som under större delen av matchen var det bättre laget. För Scunthorpes Gary Hooper var det muntrare. Med 19 gjorda mål denna säsong ligger han nu tillsammans med Leicesters Matt Fryatt strax under Bristol Rovers Lambert i League Ones skytteligatoppen
Hade Millwalls supportrar hoppats på en vinst på lördagskvällen så blev det istället gravöl i Bermondsey.

Först gjorda han ett hattrick och sedan blev han utvisad. Damian Spencers dag hemma för sitt Cheltenham började bra men slutade som en mardröm. Då matchen var slut hade motståndarna MK Dons vunnit matchen på Whaddon Road med hockeysiffrorna 5-3. En nöjdare hattrickskytt var MK Dons Aaron Wilbraham som överlyckligt kastade sig i armarna på manager Di Matteo efter sitt tredje mål.
Vinsten innebar att MK Dons nu lagt sig på en andraplats i ligan hela 10 poäng efter giganten Leicester.
För Cheltenhams del är det betydligt värre.


I och med förlusten och Crewes 2-1 seger mot Tranmere så bytte lagen plats i ligan vilket betyder att Cheltenham är sist.

Scunthorpe,Peterborough,Millwall och Oldham surrar runt i ett getingbo på play-off plats. Något som gynnar Huddersfield.
Lee Clarks manskap har smugit upp i tabellen efter en rad segrar och oväntade resultat. Anrika Town, även kallade ”The Terriers” kör verkligen skäl för sitt smeknamn som den ettriga uppstickare. Klubben har många supportrar och de vill se framgång och åter en nya era över laget från Galpharm Stadium.
Medan gårdagens motståndare Peterborough hela tiden koncentrerat sig på en bra topplacering så har Huddersfield som sagt smugit upp där bak. Detta syntes väl på Galpharm Stadium igår då motståndarna fick sig ett rejält bett i benet av ”The Terriers”. Resultatet 1-0 gladde inte bara hemmasupportrarna utan också Peterboroughs toppkonkurrenter.
Många drabbningar kommer det att bli innan denna serie är över…

Inga kommentarer: