TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 16 februari 2009

FA-Cupen och Kevin Doyle!

På Emirates tar Arsenal ikväll emot Cardiff i omgång 4 av FA-Cupen. 0-0 slutade matchen på Ninian Park efter ett starkt övertag av Cardiff som kämpade och slet som djur hela matchen. Kvällens match har varit uppskjuten på grund av att vintern lamslog England. Det är därför Arsenal fortfarande är kvar i den fjärde omgången medan Manchester United, Chelsea och Everton i helgen gjorde sig klara för kvartsfinal.
Arsenal lär inte bli lamslagna ikväll. Man går för full maskin och trots att denna säsongen inte varit glädjande så skall kvällens motstånd intebetyda några hinder.
En säker vinst till ”The Gunners” som tar laget till en femte omgång mot skrällgänget Burnley.
En mindre skräll i femte omgången blev även Coventrys 2-2 match på Ewood Park mot Blackburn. Inte något som publik,press och Sam Allardyce hade tänkt sig precis.Omspel i den matchen samt ett par till kryssmatcher.

Readings målspruta Kevin Doyle blev utsedd till Irlands bäste spelare 2008 av the Football Association Of Ireland (FAI). Doyle startade i samtliga landskamper (8) för Irland under året och har nu gjort 22 landskamper och gjort sex mål på dessa. Det är dessutom tredje året i rad som Doyle vinner ett pris från FAI, första var det för årets bäste unge spelare 2006 och därefter årets mål för Irland 2007. I mina ögon har alltid Doyle varit en bra spelare och jag är förvånad över att han aldrig fått chansen i något storlag.

Inga kommentarer: