TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 3 februari 2009

Kung Bore vann på knockout!

Inställda flyg, kaos i trafiken och stängda skolor – snökaoset lamslår Storbritannien.
20 centimeter snö på flera håll i landet har gjort att britterna har drabbats av en liknande panik som sydsvenskar får varje gång Kung Bore dyker upp.
Så som norrlänningarna skrattar åt folket i södra Sverige likadant skrattar nu kanadensare åt engelsmännen som ser denna minimala mängd med snö som en piss i Mississippi.

Några som skrattar ännu högre är den engelska supporterpolisen och FA.
Det hade nämligen kunnat bli ett mardrömsscenario på Londons gator idag.
Orsaken till detta är att ett flertal matcher i FA-Cupen och andra ligamatcher skulle ha spelats idag. Detta mellan lag som har ökända supporterskaror.
Arsenal-Cardiff, Leyton Orient-Leeds,Crystal Palace-Birmingham,Queens Park-Swansea och Millwall-Colchester skulle alla spela sina matcher idag men har tack vare vädret blivit inställda. Något som ordningsmakten är tacksamma för.
Polisen befarade att tågtrafiken från Wales skulle kunna komma att bli tumultartad då supportrar till bade Cardiff och Swansea var på väg till och från London.
Dessutom så har det de senaste dagarna spekulerats ifall ett uppgjort möte mellan samtliga lags kategori-c supportrar skulle äga rum samtidigt i närheten av London Bridge.
FA och polisen kan pusta ut och tacka Kung Bore för att England idag slapp bli varse om samma kaos som sköljde över landet varje lördag och söndag under 1980-talet.
Närmast man kommer kaos under liknande former nu är väl isåfall ett arrangerat snöbollskrig på London Bridge. Polisen kan nu istället inrikta sig på att skyffla snö utanför Buckingham Palace och runt Trafalgar Square.

Inga kommentarer: