TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 28 september 2011

Dover har hittat sin manager

Nicky ForsterBlue Square South
Dover Athletic har hittat sin ersättare till nyligen avskedade Martin Hayes. Ny manager i Kent-klubben är Nicky Forster. Den 38-årige förre Brentford-anfallaren anställdes idag. Klubbens ordförande Jim Parmenter säger idag till klubbens hemsida; "-Nickys meritlista både som spelare och ledare är bra. Ritkigt bra. Han är dessutom en bra lyssnare och mentor och kommer att ge laget en ny dimension."
Forster är dock grön som manager. Det enda han har i ryggen på managerfronten är som tillfällig manager i Brentford mellan 3 februari till 7 maj i år. Hans karriär är betydligt mer meriterad. Forster gjorde under sin karriär närmare 200 mål på 600 matcher i Football League och har spelat för bland annat  Birmingham City, Reading. Brighton och redan nämnda Brentford.
Som sin assisterande manager har Forster valt den förra Charltonförsvararen Steve Brown. Duon börjar jobba direkt i klubben och har redan nu börjat kartlägga lördagens FA Cup-match mot Carshalton. För Forster är återkomsten till Kent ett tecken på att cirklen sluts. Det var nämligen i samma grevskap, hos Gillingham, som hans spelande karriär en gång började.

Inga kommentarer: