TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 29 september 2011

Football League Transfers - Hösten 2011

Pascal Chimbonda släpptes på en free-transfer i våras av Queens Park Rangers. Igår fick den 32-årige vänsterbacken en ny klubb. Championships krisklubb Doncaster Rovers blir ny arbetsgivare för den förre Blackburn Rovers och Tottenham-försvararen.
***
League Two-klubben Aldershot meddelade idag att man knutit till sig en f.d lagkamrat till Chimbonda.
Den 17-årige portugisen Bruno Andrade är klar för lånespel över en månad med The Shots. Mittfältaren Andrade som nyss tagit klivet upp från akademin i QPR har fyra matcher i A-laget för Londonklubben.
***
Bury har värvat till sig Hamilton Accies förra mittfältare Mark Carrington. Då Hamilton i våras trillade ur SPL så gick den förre MK Dons och Crewe-spelaren på en free-transfer. Idag meddelade Bury att man tecknat ett kontrakt fram till slutet av oktober för 24-åringen.
***
Cheltenham förstärker från Premier League. Det är den defensiva spelare Luke Garbutt som skrivit på för League Two-klubben. Garbutt, 18 år, med meriter från det engelska U19-landslaget slog igenom i Leeds akademi och såldes 2009 till Everton för 600,000 pund. Allround-duktiga Garbutt har ännu inte gjort en A-lags debut för Everton. Lånekontraktet med Cheltenham sträcker sig en månad framåt.
***
Paulo Di Canio sonderar transferterrängen och har hittat vad han söker i Birmingham. Från St Andrews kommer Jake Jervis på lån. Den 20-årige anfallaren har skrivit på för en månad med klubben som han anser är "Den största i League Two".

Inga kommentarer: