onsdag 21 september 2011

Nytt från Non League

Tabelltvåan i den norra avdelningen Stalybridge är obesegrade hemma på Bower Fold Stadium. Fem raka hemmasegrar denna säsong. Den femte kom igår då Blyth Spartans kom på besök. Seger med 2-0.
Halifax lyckades med bedriften att slå tabelltrean Guiseley AFC. På Nethermoore Park i West Yorkshire vann Halifax grevskapsderbyt med 4-3. Altrincham, på 11:e plats i tabellen, stod för omgångens målprestation. Storseger med 6-1 borta mot tabellsexan Colwyn Bay.
***
I den södra avdelningen marscherar Surreyklubben Woking vidare i sitt framgångståg. Seger borta mot Bromley med 4-2 , i en match där anfallsjätten Moses Ademola gjorde två mål, innebär att The Cardinals leder serien på samma poäng som Dartford (vinst igår hemma mot Staines Town med 2-1) men med bättre målskillnad. Tidigare serieledaren Welling ligger en poäng efter på en tredjeplats. Maidenhead förlorade andra raka matchen och rasar i tabellen. Igår tog man ledningen tidigt i första halvlek men tappade den sista halvtimmen. Tre mål till gästerna Truro City under loppet av 27 minuter.