onsdag 21 september 2011

Luton serieledare efter skrällkväll

Blue Square Bet PremierBlue Square Premier
Omgång 10.
Var det få med skrällar i Ligacupen så var det desto fler i landets femtedivision. Bottengäng vann och tog poäng av storlagen på minst fyra arenor. Bath City kunde med nio man på plan kämpa till sig en poäng hemma mot Luton, Alfreton gjorde sitt sgermål 2-1 i den 90 minuten hemma mot Barrow medan Lincoln City i den 77 minuten hemma mot Gateshead kunde göra matchens enda mål genom förre Millwall-spelaren Ali Fuseini.
Storlagen som klarade sig med blotta förskräckelsen då? York City och Wrexham. 2-2 för City hemma mot Darlington och 0-0 för Wrexham borta mot Southport. De som trodde att vägen mot Football League var en raksträcka får tänka om. BSP guppar och svänger hela tiden.
Luton tog i och med sin poäng igår över serieledningen. Fyra lag i toppen med 20 poäng. Luton leder med bättre målskillnad före Wrexham, Gateshead och Fleetwood. Ett Fleetwood som krossade sensationsgänget Kidderminster med 5-2. Magno Vieira gjorde två av målen  för hemmalaget.