TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 27 september 2011

League One - En Yorkshire saga

Gary Madine, Huddersfield och Sheffield United. Där har vi helgens samtalsämne i League One. En riktig Yorkshire-föreställning. En bra och två dåliga om man skall se det ur ett grevskaps perspektiv.

Vi börjar på Hillsborough. Där gjorde skyttekungen Gary Madine två mål då Sheffield Wednesday utan problem slog Exeter med 3-0. Owls ligger i och med resultatet på en sjundeplats men delar 19 poäng med fyra andra klubbar och är på så sätt serietrea. Delad sådan.

Tabelltvåan Sheffield United reste till Wycombe med förhoppningar om en trepoängare. Det grusades efter en halvtimme då Beavon gjorde hemmalagets enda mål. Ett mål som stod sig matchen ut. En tung förlust för Blades som inte bara fick se en förlust utan också att Charlton vann sin match (3-1 mot Chesterfield innebär ett kliv i tabelltoppen) samt att Sheffield Wednesday vann.

Huddersfield kände samma eller kanske till och med värre ångest, frustration och huvuvvärk. Ledning hemma mot jumbon Leyton Orient med 2-0 fram till den 84 minuten. Då blev McCombe utvisad. Nu rasar Hudds-huset som en kortlek. Två snabba mål från Orient där kvitteringen kom på övertid är kraftig smolk i bägaren. En omgång som tabellåttan gärna glömmer fort.
****
Övriga resultat från i lördags:
Bournemouth 1-2 Hartlepool
Bury 0-0 MK Dons
Carlisle 1-0 Stevenage
Colchester 1-0 Walsall
Notts County 2-0 Rochdale
Oldham 0-2 Brentford
Preston 2-1 Tranmere|
Scunthorpe 2-1 Yeovil

Inga kommentarer: