TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 8 december 2011

League One har nominerat de bästa

League One har nominerat fyra spelare till Månadens Spelare. Serieledarna Charltons Michael Morrison är den förste. Den 23-årige försvararen som värvades från Sheffield Wednesday i somras har växt till en nyckelspelare i Chris Powells Charlton. Morrison leder försvaret och täpper igen på ett sätt som har gjort Charlton till serieledare.
Ched Evans från Sheffield United är en annan nominerad. Den 22-årige walesaren är inne på sin tredje säsong i klubben och förmodligen även den bästa. Anfallaren har gjort fem mål på de fyra senaste matcherna.
En annan anfallare som nominerats är MK Dons Jabo Ibehre. 28-årige Ibehre är ett dynamiskt paket i Robinsons MK Dons. Öppnar upp ytor, vinner mark, passar fram och gör själv mål.
Sist ut är en Buryspelare. Den 27-årige skotten Peter Sweeney styr och ställer på mittfältet och har med pondus och erfarenhet gjort att nykomlingen klättrat upp på en 10:e plats i serien.
Svårt att utse en vinnare av dessa fyra. Olika prestationer, olika spelartyper och olika betydelser för sina klubbar. Vem det blir kommer vi att få reda på fredag men TLC vågar ändå gissa på Michael Morrison.

Inga kommentarer: