TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 2 september 2011

Blue Lion - Berkshires bästa

Insändarna fortsätter att trilla in på redaktionens mail. Signaturen "Royal Berk" delar idag med sig ett pubtips från staden Bracknell i grevskapet Berkshire.
***
"The Blue Lion på Broad Lane i Bracknell är stamhaket då resorna över till England blir av. Arbetade i England under åttiotalet, bodde i Bracknell och följde Reading både hemma och borta under fem års tid. En och annan pint har det därför blivit på The Blue Lion. Utan tvekan den bästa puben i Berkshire och i synnerhet i Bracknell. Bra stämning, genuin miljö, trevlig atmosfär och ett stort utbud sport på tv-apparaterna. Dessutom är det fräscht både i lokal och på toaletter, inget man är van vid på brittiska pubar. Har ni vägarna förbi Bracknell eller är någon annanstans i Berkshire så kan jag med gott samvete tipsa om denna pub. En klassisk engelsk ölhall. Utan konkurrens. Hälsningar Royal Berk"
***
TLC tackar signaturen Royal Berk för en intressant och läsvärd text. Har ni andra läsare något ni vill dela med er av? Reseberättelser, pubtips eller andra anekdoter från besök i Storbritannien? Tveka inte. Skicka in texterna till: the.langham.court@hotmail.com

1 kommentar:

Leif Nilsson sa...

Skönt. Softa insändare. Har varit i Bracknell men då i hockeysammanhang.Bracknall Bees har jag sett ett par gånger hemma på John Nike Leisuresport Complex. Fotboll i Berkshire har jag ännu inte tittat på.Tack för mig.