TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 9 september 2011

Helgens godbitar

TLC:s berömda godispåse rycks upp idag. Ni vet vad det handlar om?! Helgens matcher givetvis!
Ikväll smygstartar Preston den sjunde omgången med en hemmamatch mot Yeovil i League One. Kanske inte den mest spännande tillställningen ifall man skall se till helgens resterande matcher. Fulla omgångar i Championship och ner i Conferencedivisionerna. Två Lancashirederbyn i Premier League samt ett i League One. I Championship clashar West Ham ihop med Portsmouth. Två klubbar som inte mött varandra i Championship på många år. En klassisk stormatch. Midlandsklubbarna Derby och Forest har intressanta matcher. Vinner Derby borta mot Coventry medan Forest skräller mot Southampton så blir toppstriden annorlunda. Forest lär vara hungriga och revanschsugna efter den dåliga inledningen. Vänder det i helgen?
Hårdkokt i League One såsom i League Two. Crawley möter Morecambe i en toppmatch. Vem hade trott att den matchen skulle vara av den digniteten innan säsongen?

Intressanta matcher fortsätter nedåt i seriesystemet. Vi vet mer om dem imorgonkväll. TLC uppdaterar er om läget då. Trevlig helg på er!

Inga kommentarer: