onsdag 14 september 2011

League Two: Evans och Crawley har skrattat färdigt

League Two
Steve Evans har skrävlat hela sommaren. Det har blivit tuffare och kaxigare kommentarer ju längre tiden har gått. Men då en motgång kommer för nykomlingen som blir det dominioeffekt. Evans skulle inte ha jävlats med Di Canio. Italienaren tog Evans kritik på allvar och gav järnet i gårdagens match. Hans grabbar körde över Crawley med klara 3-0. Evans bör hålla en låg profil idag och han gör det nog också.
***
Bristol Rovers slog på stort då Shrewsbury kom på besök igår. Seger var det inte många som hade trott på. Det fixade man dock ändå. då Chris Zebroskis mål efter 19 minuter visade sig bli det enda. Stark prestation av Rovers som hindrade tabellfyran Shrews att ta sig mot toppen.
***
Northampton stod för gårdagens prestation då man lyckades vinna med nio man mot Wimbledon på bortaplan. Seger med 3-0 där två av målen kom då man var reducerade till manskap.
***
Plymouth fortsätter att sjunka. Inte som en sten. Som ett stort berg. Kan man inte besegra sina bottenjämlikar så kommer man ingen vart i tabellen. Förlust igår med 2-0 borta mot Barnet var ytterligare salt i Pilgrims-såret. Barnets MacLeod gjorde i denna match åter mål. Skytteligaledare i en bottenklubb. Det luktar flytt för en sådan herre då fönstret öppnar igen.
***
Macclesfield gjorde gårdagens snabbaste mål. Tomlinson hittade nätmaskorna redan efter 60 sekunders spel hemma mot serieledarna Morecambe. Turen varar inte för evigt. Gästerna kom tillbaka och kvitterade till 1-1 kvarten senare. Ett resultat som stod sig matchen ut.
***
Med en man mindre på plan och med tre minuter kvar av matchen så slog han till. Mark Phillips fixade tre poäng och en 1-0-seger hemma för sitt Southend mot Gillingham. Publikfavoriten med strulpellen Bilel som blivit utvisad 20 minuter tidigare lär ändå få sig ett och annat hårt ord av sin chef Sturrdige.
***
Rotherham var bara sju minuter ifrån att åter greppa serieledningen. Då slog Accrington Stanleys Sean Hessey till. Stanleyförsvararen kvitterade på hemmaplan och gav därmed sina grevskapsgrannar Morecambe fortsatt serieledning.