onsdag 7 september 2011

Rovers i kris - Stanley vidare

JPT
Bristol Rovers har inte en seger sedan 16 augusti. Sex vinstlösa matcher på rad varav de tre senaste är förluster. Gårdagens JPT-möte mot Wycombe gick i samma svacka som tidigare. Förlust med 3-1 efter att Wycombes Stuart Beavon gjort hattrick. Tillståndet i Rovers är inte bra. Återstår att se vad som händer med klubben. Manager Paul Buckles framtid kan ifrågasättas.

Gårdagens andra match i JPT bjöd på en skräll. Accrington Stanley slog ut säsongens League One-sensation Carlisle. Seger med 3-2 som ordnades till med fyra minuter kvar. I den 86 minuten kvitterade Amond för hemmalaget och på stopptid kunde Procter göra segermålet. Carlisle hade då sedan minut 74 spelat med nio spelare på plan efter att både Murphy och Berrett blivit utvisade.