TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 7 september 2011

Seriens fyra bästa spelare

League One
Likaväl som managers i League One får pris för prestationer under augusti så får även spelarna det. Fyra stycken är nominerade. Stephen Quinn (Sheffield Utd), Luke Chadwick (MK Dons), Ryan Lowe (Bury/Sheffield Wed.) och Graham Alexander (Preston NE)
Målgladast av de nomirade är Ryan Lowe. Värvad från Bury under transferfönstrets sista öppna dagar. Skyttekung i League Two förra säsongen och fyra gjorda mål denna säsong. En injektion i Sheffield Wednesday.
MK Dons 30-åriga mittfältare Luke Chadwick är en del bakom Milton Keynes-klubbens framgångar denna säsong. En gång i tiden lovande i Manchester United, varit utlånad till belgiska Antwerpen och har även tillhört både West Ham och Stoke innan han 2009 värvades till MK.
Sheffield Uniteds bidrag till nomineringen heter Stephen Quinn. En 25-årig irländsk mittfältare ifrån en stor Blades-familj där storebröderna Alan och Keith spelat i klubben. En lojal och slitstark spelare.
Graham Alexander är den fjärde spelaren att kunna få motta priset.Den 39-årige högerbacken som värvades från Burnley under sommaren har stabiliserat defensiven hos Deepdale-klubben och på så sätt gjort sig stor i serien.
Nå, vad tror vi om detta då? Skyttekungar brukar dra storslam. Där har vi Lowe. Mittfältare har vi två stycken i Chadwick och Quinn och så har vi en försvarare i Alexander. Svårt läge. Jag säger Lowe. Vad det blir vet vi på fredag.

Inga kommentarer: