TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 5 september 2011

Tre lejon mot en röd drake.

Imorgon är det stor match på Wembley. England mot Wales. Självklart blir det lite extra stort när två brittiska lag möts. England är förstås skyhöga favoriter, men Tottenhams walesare Gareth Bale tror och hoppas att Wales kan skaka hemmalaget: "Vi håller på och förbereder oss nu, och imorgon kommer vi att ge 110%. Förhoppningsvis kan vi få med oss ett (bra) resultat.".
Fabio Capello har givit Frank Lampard ett varningens ord. "Lampard är en av Englands bästa mittfältare. Men jag måste välja spelkvalitet framför namn. De föregående matcherna som han spelade var inte så bra. Och i dagsläget är dessutom Barry i väldigt god form. Mina spelare kommer att få respektera mitt beslut, vilket det nu än blir.".
Två spelare har lämnat truppen på grund av skador; Micah Richards och Darren Bent. Detta lär innebära Chris Smalling på högerbacken, och med 23 spelare kvar i truppen kallas inga ersättare in.
En Wayne Rooney i toppform är förstås goda nyheter för engelska landslaget. Rooney får nu dessutom en hyllning från ett kanske lite oväntat håll. "Rooney är toppklass. Han kommer att kunna dominera i 10 år framöver.", säger Chelseas John Terry. Han fortsätter: "Wayne har visat en otrolig form den här veckan. Han flyger fram och är fortsatt en frontfigur för det här laget.".
Trots fyra matcher utan vinst är förbundskapten Capello ändå självsäker inför morgondagen. "Vi har inga som helst dåliga känslor inför att spela hemma på Wembley. Visst möter vi lag som går in för att försvara sig bra, på vår hemmaplan. Men bara vi gör ett mål så brukar den matchbilden förändra sig.".
För dig med TV 10 rekommenderar TLC att du rattar in kanalen klockan 20.40 imorgon. Det kommer vi att göra.

Inga kommentarer: