TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 2 maj 2012

Mansfield tippas ta steget upp.

Mansfield Town har gått som tåget i Blue Square Premier under våren och man har imponerande 13 vinster på de senaste 15 matcherna, tack vare detta lade man beslag på tredjeplatsen och ikväll spelar laget första playoff-matchen mot York City. Mansfield ses som storfavoriter till uppflyttning men lagkaptenen Adam Murray tonar ner favoritskapet. "Vi har ett gott självförtroende och vet vad vi går för men jag skulle nog inte säga att vi är favoriter."
Murray spelade senast klubben firade en uppflyttning, året var då 2002 och klubben tog steget upp i League 1. "Det är positivt att ha avslutat bra i ligan inför playoffspelet men vi vet att det krävs hårt jobb och två bra matcher från vår sida för att lyckas vinna mot York."

Första mötet spelas ikväll borta på Bootham Crescent och returen hemma går måndagen den 7:e Maj. Skulle man avfärda Yrok möter man vinnaren mellan Wrexham och Luton, walesarna börjar borta på Kenilworth Road och spelar även dem returen 7:e Maj, vinnarna i dubbelmötet får sedan alltså resa till London och Wembley och Murray skulle se det som en ära att få leda ut sitt Mansfield där. "Det skulle vara fantastiskt för mig och om allt går som det ska ett stolt ögonblick att få leda ut våra grabbar på Wembley."

1 kommentar:

Langham sa...

York City, Wrexham och Luton. Jag vill ha upp hela trion i FL. Just därför blir det nog Mansfield som tar biljetten.