TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 12 mars 2009

Cred till personligheten Mourinho!

Mourinho är ett tacksamt hatobjekt för alla engelsmän utan dem som är flitiga besökare på Stamford Bridge. Hans attityd och stil har retat gallfeber på många och det krävs en stor kropp, alternativt ego, att fylla hans kostym.
Mycket av det han säger får han dock äta upp.
Hans största rival och antagonist genom åren har varit Sir Alex Ferguson. Det började då Mourinho med sitt föredetta Porto slog ut United ur Champions League i början av decenniet.
Det verbala kriget har sedan dess varit i full gång.
Igår fick han se sig besegrad efter att hans primadonnor i Inter åkt ur CL mot just United.
”Bye bye Mourinho” ekade från läktarna på Old Trafford där publiken högt, tydligt och ljudligt förklarade för Mourinho att han är passé. Trots detta nederlag stövlade ändå portugisen runt på Old Traffords gräsmatta med rak rygg och fast blick samtidigt som han tackade motståndarna och rivalen Sir Alex. Efter matchen strödde Mourinho lovord över United. Det lag som han under de senaste åren har föraktat och baktalat så mycket ville och trodde han nu skulle ta hem hela turneringen. United ger jag inte mycket för, men för en människa som kan erkänna sig besegrad kan man inte ge mer än cred.
Stor respekt till en stor person. Utan en sådan personlighet hade fotbollen varit fattigare.

Lunchen är avklarad och en kopp kaffe håller på att sätta fart på matsmältningen.
I morgon är det fredag igen. Vad säger man då? Fucking love it!

Inga kommentarer: