TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 26 mars 2009

Veteranernas revansch?

Med 213 matcher i Leeds mellan åren 1995-2004 och sedan spel i spanska Levante tillsammans med Johan Mjällby. 64 landskamper för Irland och även lagt landslagströjan på hyllan. En kortare sejour i Sunderland och senast i Blackpool.
Irländaren och veteranen Ian Harte har varit med länge trots sin relativt unga ålder, 31 år.
Nu uppges den stabila försvararen vara klar för Carlisle. Ser ni formkurvan? Premier League, Championship och nu League One.
Hoppjärkan Harte har även varit på provspel hos norska Vålerengen, Sheffield United, Wolves, Charlton och skotska St Mirren.
Rastlösare själ får man leta efter. Undra om han finner ro i Carlisle?


Wycombe krigar om serieledningen i League Two och för att stabilisera sig har man nu värvat en riktig veteran. Frank Sinclair, 37 år, tillhörde en av min barndoms favoriter i Chelsea. Stark och tung back som ironiskt fått smeknamnet ”The Own Goal King” för sina självmål under karriären. West Bromwich, Burnley, Leicester och Lincoln har varit andra klubbadresser. Wycombes manager Peter Taylor känner Sinclair sedan deras gemensamma tid i Leicester och lovordar honom stort. ”Sinclair is a other word for quality” är ett citat ifrån Taylor.
Ifall det blir några fler självmål i Wycombe återstår att se, men trots allt gör Wycombe en bra värvning. En kvalitévärvning.

"Watford FC is in my blood. Wherever I am in the world I cannot resist keeping up with the news about Watford”
Orden kommer från mister Watford him self, Sir Elton John.
Sångaren Elton John har satt Watford på kartan som ett alternativt poplag genom åren. Hans läggning har dock fått motståndarna att föraktfullt kalla klubben Twatford och Vicarage Road för Wicked Rage Road.
I Watford är han dock en ikon. Efter en tids frånvaro är han tillbaka i klubben som ”honorary life president”. Detta på grund av sin nära vän Graham Taylor som nyligen fått en plats i klubbens styrelse.
De bägge lärde känna varandra då Taylor var manager i klubben från och till mellan 1970-2000 och Elton John var ägare.
Nu kan kärleken åter spira hos ”The Hornets” eller skall man säga
”Horny-ets”?

Inga kommentarer: