TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 6 mars 2009

Det senaste från England!

*Paul Ince har tackat nej till managerjobbet i Brighton med motiveringen att han bara vill ta över ett lag i PL eller championship. Med tanke på hans bristande erfarenhet och jättefiaskot i Blackburn är det högst tveksamt om han någonsin kommer erbjudas något jobb i de två översta divisionerna. League One däremot låter som en mer lämplig nivå för Ince. Nu ser det ut som fd Yeovilmanagern Russel Slade tar jobbet istället.
*Ashley Cole greps tydligen förr fylla härom natten och det är ju faktiskt en sak som kan hända mer eller mindre vem som helst. Det som jag tyckte var lite skrattretande var böterna på 80 pund han fick. Jag menar killen tjänar enligt uppgift 90000 pund per vecka och snyter sig säkert i 100 punds sedlar. Tänk om det drabbat någon av polackerna som jobbar på Lillywhites för 5 pund i timmen?
80 pund är en halv veckolön för dem…….
*Gary McSheffrey lämnar Birmingham och går på lån till Nottingham Forest. 26 årige McSheeffrey har haft svårt att ta en plats i PL jagande Birmingham och lämnar nu alltså klubben under en månad framöver. Han köptes från Coventry i augusti 2006 för 4 miljoner pund men har inte slagit igenom fullt ut på S:t Andrews och speltid i Forest kan hjälpa honom att få tillbaka självförtroendet.

*Frank Lampard är inte bara ett geni på planen. Chelseas läkare Bryan English har IQ testat alla spelarna och ryktet säger att Lampard fick strax över 150 och det kan jämföras med Albert Einstein som fick 160. Enligt samma artikel sägs genomsnittet vara 100 men jag är mest intresserade av vem som fick lägst i klubben?
Jag skulle inte bli förvånad om Cole är svaret……

Inga kommentarer: