TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 9 mars 2009

Det senaste skvallret...

Preston, I dagsläget på playoff-plats till Premier League, värvar sig till en bättre framtid.
Man har under en längre tid sökt efter förvarare och har nu i Tottenhams reservlag funnit högerbacken Chris Gunter. Värvningen är på lån till slutet av säsongen.

Och Charlton skriker desperat i avgrunden. Som jumbo i The Championship behöver man all hjälp till att få upp skutan så att man inte sjunker ner i League One.
Den 30 år gamla kameruanska anfallaren Rudolph Douala värvas från Portugal för att få fart på målproduktionen. Värvningen är för mig en desperat lösning i en klubb där allting är i kaos.

Derbys manager Nigel Clough befinner sig inte i samma kniviga situation som Charlton. Istället vill klubben, på en relativt trygg 16:e plats i andra divisionen, värva på försvarssidan och har funnit vad man söker. Den skotska talangen. vänsterbacken Brian Easton 20 år, köps in från skotska Hamilton samtidigt som man även satsar på rutin genom att låna mittfältsveteranen John Eustace från Watford.

Tottenhams och Newcastles högerback Stephen Carr tar på sig skorna igen och spelar för Birmingham City, till att börja med på ett månadslångt kontrakt. Stephen Carr, 32 år, hade i december bestämt sig för att lägga skorna på hyllan efter en framgångsrik karriär som högerback i Tottenham och Newcastle, för vilka han spelat mer än 300 matcher i Premier League. Han hade också gjort 44 landskamper för Irland, då han är född i Dublin. En sådan värvning är nyttig. Carr besitter otroligt mycket rutin och det kommer att behövas i sluttampen av The Championship för Birmingham.

Och så till sist så kan jag meddela er om att Leeds värvar från den största rivalen. Lee Martin får inte särksilt mycket speltid i Manchester United. Det blir mestadels speltid i reservlaget. På Elland Road är han tänkt att bli nästa stora måltjuv. Leeds gamla stjärnstatus bleknar mer och mer med tanke på att man idag värvar från Uniteds reservlag i hopp om att spelaren skall bli en frälsare.

Inga kommentarer: