TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 14 mars 2009

Det senaste från England!

*Konflikten mellan Sheffield U och West Ham ser nu ut att vara löst en gång för alla. United krävde från början 45 miljoner pund som kompensation för nedflyttningen som man ansåg berodde på Carlos Tevez men som det ser ut nu får man nöja sig med 10 miljoner pund. Konflikten har pågått sedan 2007 och det är bra för båda klubbarna att man nu kan lägga tvisten bakom sig. West Ham riskerar dock fortfarande böter eller poängavdrag från FA som fortfarande utreder ärendet.

*Dave Kitson är tillbaka i Reading på lån resten av säsongen. Han såldes till Stoke sommaren 2008 för 5,5 miljoner pund men har efter 17 matcher fortfarande inte gjort något mål och sedan James Beattie köptes in har det blivit allt mindre speltid. Reading hoppas att Kitson ska få fart på klubbens målskytte och hjälpa dem att nå PL. Under sin förra sejour i klubben gjorde David Berry Kitson 54 mål på 135 matcher.

*Den föredetta jättetalangen, numera 31-årige, Matt Jansen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut med Wrexham i Blue square premier (divisionen under League Two). De senaste åren har ägnats åt studier och fastighetsaffärer men nu är det alltså dags att snöra på sig skona igen. Bästa åren i karriären hade han i Blackburn med 44 mål på 153 matcher mellan 1999-2006.
*Giovani dos Santos karriär går snabbt utför. 19 åringen som förra säsongen fick en del speltid mestadels som inhoppare i Barcelona har denna säsong drabbats av skador och har helt enkelt inte platsat i Tottenham. Nu lånas han ut till Ipswich i championship och jag blir lite smått imponerad över hur han gått från ett av Europas absolut bästa lag till ett mittenlag i engelska andra divisionen på mindre än ett år.

Inga kommentarer: