TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 8 mars 2009

…. och kollar in läget i League One!

League One haltar som en gammal mula. Bland annat så har jumbon Hereford 32 spelade matcher mot Leicesters 37. Oavsett resultat så hotar inte Hereford Leicester ändå, men då man spelat sina missade omgångar och förhoppningsvis vinner så har man fast mark under sig och är ovanför nedflyttningsstrecket. Leicester däremot har en ytterst bekväm serieledning. Med hela tolv poäng leder man tabellen.
Man har även bemödat sig med att titta ner från tronen och se det skiftbyte av andraplatsen som har gjorts. MK Dons har fått maka på sig till förmån för Peterborough. ”The Posh” bortaslog nämligen Hartlepool igår kväll med 2-1 och blev välkomnade som hjältar då bussen rullade hem till staden på kvällen. På London Road tror man inte sina ögon. Laget som förra säsongen kvalade sig upp från League Two är nu på väg upp i The Championship. Det är nog en och annan Posh-supporter som nyper sig i armen över detta faktum.

Vände oturen för Wolves i The Championship via vinst igår så gjorde den förhoppningsvis även det för Millwall. På bortaplan besegrades hemmastarka Huddersfield och supportrarna som börjat misströsta och tro på rutschbana i ligan, andades ut. Gårdagens stora hjälte heter James Henry. 19 åriga Henry är inlånad från Reading och gav "The Lions" segern på övertid.

Millwall ligger på fjärde plats efter sina 34 omgångar och med ett riktigt bra flyt så kan de fortfarande vara med att slåss om direktuppflyttningsplats.

Inga kommentarer: