TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 19 mars 2009

En spansk loska på en tiger från Hull

Hade du vilja ha en spottloska i ansiktet? Inte ens ifall den kom ifrån en spansk världspelare?
Jag hade inte vilja ha det oavsett vem den kom ifrån.
En som definitivt inte vill ha det eller som å andra sidan inte heller uppskattar det är Hull Citys assisterande manager Brian Horton. I tisdags möttes Arsenal och Hull i FA-Cupen och
i spelartunneln i halvlek fick Horton nämligen ta del av Cesc Fabregas saliv. Efter matchen som skall ha varit extra ruffig konfronterades duon återigen. Fabregas nekar till alla anklagelser. Horton å andra sidan skall gå vidare med ärendet och har hela Hull på sin sida. Huvudtränare och manager Brown sade i en intervju med BBC Sport att Fabregas brist på respekt till andra människor och sitt stora ego och arrogans mycket väl är ett bevis på att han gjort sig skyldig till denna förödmjukelse.
Personligen så skulle jag mycket väl kunnat tänka mig att Fabregas gjort detta mot Horton.
En världsspelare som Fabregas har gått skadad ett tag. Det tär på psyket. Du möter ett på pappret sämre lag, ett lag som dessutom är ljusår från allt som Arsenal är. Du möter en uppklädd äldre man som häcklar dig över ditt lags kris och ditt eget välbefinnande.
Vad gör du då? Något straff, antingen verbalt eller fysiskt, blir det.
Fabregas valde en spottloska. En loska som förmodligen innebär att Fabregas, ifall han någon gång kommer på tanken att varva ner i en mindre engelsk klubb, aldrig lär spela i The Tigers eller i någon klubb som Horton är tränare i.
Som man spottar får man skörda….



Om blickar kunnat mörda....

Inga kommentarer: