TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 31 mars 2009

Olika sorters nomineringar!

The Championships bästa spelare tillhör Wolverhampton och heter Sylvan Ebanks-Blake.
Detta priset nominerades Ebanks-Blake till i söndags då han mottog priset för “Championship Player of the Year” under galatillställningen Football League Awards.
23 åriga Ebanks-Blake mottog också priset för Årets Mål efter en riktig balja i en match mot Charlton under Mars månad.
Tack vare hans insatser i den orangesvarta tröjan så är Wolves ytterst nära spel i Premier League nästa säsong. Med 24 mål denna säsongen så leder han med hela sex mål före Readings Doyle. Imponerande målskörd.
Ian Holloway är mannen som får ta på sig Ebanks-Blakes formkurva.
Enligt Wolvesanfallaren så är det hans gamla manager Holloway i Plymouth som gjorde honom till den spelare han är idag. Frågan är vad Sir Alex Ferguson har att komma med i denna såpa? Sir Alex var den som fick Ebanks-Blakes att skina upp i Manchester Uniteds breda reservtrupp.

Shrewsbury, Southend och Wolves blev förövrigt nominerade till priset
”Family Club Of The Year” under samma gala.
Ifall denna myspys utnämning handlar om aktiviteter såsom picknick,bollhav och poängpromenad, förtäljer inte historien.

”Claret and You” heter Burnleys matchprogram. Detta blev framröstat som det bästa matchprogrammet I hela ligasystemet på grund av sina anlaytiska texter,intervjuer och intressanta reportage. Frågar du en Blackburn Rovers supporter om denna nominering så lär han konfunderat skaka på huvudet. I Blackburn anser man nämligen att grannstaden Burnley är ett jättekollektiv med analfabeter och där de enda läs och skrivkunniga är dyslektiker.

Inga kommentarer: