TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 19 mars 2009

Uppsnappat från UK...

Walesaren Stuart Fleetwood, 23 år, tillhör Charlton men har inte spelat en endaste minut för klubben.
Däremot har han gjort enastående insatser som utlånad spelare till både Cheltenham och Brighton & Hove Albion.
Fleetwood gjorde sig känd efter att under en säsong i Conference-klubben Forest Green gjort hela 32 mål på 44 matcher, något som Charlton gillade. Nu lånas han ut igen. Denna gången blir det Exeter som får ta del av anfallarens tjänster.
Något som gynnar Exeter med tanke på att klubben har ett gyllene tillfälle att kunna ta en direktplats upp till League One.
För tillfället ligger man på Play-Off plats.
Sådana som Fleetwood finns det gott om i England. Spelare som tynar bort på avbytarbänkar och aldrig får chansen i storklubbarna, kan bli dem som frälser småklubbar och vips blir stjärna. Stora steg.

På Ninian Park igår gjorde Cardiff vad som krävdes utav dem.
Man vann hemma mot Watford med 2-1.
Men segern satt långt in och Watford har all anledning till att känna sig blåsta på poängen.
I den 93 minuten blåste domaren straff efter en tvivelaktig hands. Ross McCormack visade ingen nåd då han sköt in sitt 18 mål för säsongen som gjorde att Cardiff klamrar sig fast uppe i toppen, då som 5:a på kvalplats.

Platsar du inte i Premier League så kan du lätt bli förstemålvakt i The Championship.
Detta är något som Iain Turner har fått vara med om och är mer än glad över att Nottingham Forrest värvat honom från bänken i Everton. 24-åriga Turner värvades till Everton 2003 från skotska Stirling Albion men har endast gjort 6 matcher för klubben sedan dess. Nottingham däremot välkomnar Turner som en frälsare.
Birmingham City har en stark trupp på pappret och en ekonomi som är bättre än de flesta andra klubbarna i samma serie. Dessutom har man en ungdomsakademi som har blommat upp på allvar. Detta har märkts speciellt i FA Youth Cup där laget nu är klart för semifinal.
Ungdomarna drar mycket publik till sina matcher, det vill säga mycket publik för att vara ungdomslag. Birminghams styrelse kan med tanke på detta endast le. Spelarköp är med andra ord ingenting man behöver lägga sina pengar på i framtiden.

Inga kommentarer: