TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 1 juli 2009

Ingen flytt för Gash och Charles

Den planerade övergången för Michael Gash och Darius Charles från Ebbsfleet till York City ser ut att spricka. Detta sedan en av spelarna inte kommit överrens med York om sitt personliga kontrakt. Enligt uppgifter på BBC:s hemsida och myfc forumet är det Darius Charles som inte är pigg på att flytta till York och det ska bero på att han inte vill flytta från London och att hans flickvän väntar barn. York säger att man fortfarande är intresserade av Michael Gash och ett nytt bud enbart på Gash kommer nog inom kort.
Med tanke på Ebbsfleets finansiella situation är en försäljning av Gash nödvändig och jag hoppas man kan få 50000-60000 pund för honom, det skulle innebära ett stort steg mot målet på 7000 pund per vecka i lönebudget.

När det gäller Darius Charles ser jag gärna att han stannar. Han kommer betyda mycket i kampen för nytt kontrakt men jag är rädd för att han också kommer säljas om det kommer ett bra bud från en klubb i Londontrakten.

Den första träningsmatchen spelas måndagen 13 juli, borta mot Aveley och sedan följer ytterligare minst 5 träningsmatcher (bl.a hemmamatcher mot Leyton Orient, Colchester och Barnet) innan ligan startar lördag 8 augusti.

Spelprogrammet för Blue Square Premier släpps nu på fredag 3 juli.

Inga kommentarer: