TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 11 juli 2009

Sunderland på värvarstråt

Sunderland är beredda att satsa många miljoner pund på övergångar i sommar.
Innan säsongen drar igång igen vill klubben ha knutit till sig de engelska U21-stjärnorna Lee Cattermole från Wigan och Frazier Campbell från Manchester United.

Spelarna är dock även hot-stuff hos andra klubbar. Cattermole uppvaktas bland annat av Liverpool som sägs vilja ha en ersättare för Alonso och Mascherano om dessa förvinner i sommar. Men med tanke på att Cattermole jobbat för Sunderlands nya manager Steve Bruce under dennes tid i Wigan så ser framtiden dock ut som att Cattermole skulle kunna bli en Mackem.

Campbell har gått från Uniteds bänk rakt ut i hetluften efter U21 EM. Hull, Tottenham, West Ham och Newcastle är alla ivriga om att vilja ha Campbells signatur på kontraktet.

Manchester Citys lagkapten Richard Dunne står också högt på klubbens önskelista.
Managern Steve Bruce är även mycket angelägen om att signa upp Portmouths veteran och långa anfallare Peter Crouch.

En Crouch bredvid Kenwyne Jones i The Black Cats anfall hade varit en mindre mardröm för motståndarnas försvar. Nu kan dock Sunderland gå miste om sin Jones. Tidigare har Chelsea visat intresse för anfallaren men nu höjer även Tottenham rösten.
Spurs-manager Harry Redknapp är beredd att byta bort Darren Bent för att få Jones.
Än är inte Silly-season över, men läget för det för närvarande bästa laget i nordöstra England ser dock bra ut. Jag kan inte minnas någon gång tidigare att Sunderland innan en säsong börjat varit med och tampats i budgivningar om duktiga spelare med större och mer respekterade klubbar.

Inga kommentarer: