TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 4 september 2011

Bala Town nya serieledare

Corbett Sports Welsh Premier League
En vinst på bortaplan gav igår Bala Town serieledningen. Det var ingen liten heller. Via 4-0 mot Aberystwythså tog man sig förbi Neath i tabellen och parkerar nu en poäng före. Matchhjältarna blev tvåmålsskyttarna Hunt och Conolly. Neaths seger med 3-0 mot Airbus UK håller däremot kvar The Eagles i toppen.
***
Det är just dit som mästarna Bangor City är på väg. Seger med 4-1 hemma på Farrar Road tar de regerande mästarna till en fjärde plats i serien. Samma poäng som Prestatyn Town fast med sämre målskillnad. Den målskillnaden blev bättre för Town i helgen då Carmarthen krossades med 6-1.
***
The New Saints tog viktiga och starka tre poäng i bortamötet mot Llanelli.Australiensaren Greg Drapers mål i den 50 minuten skulle innebära seger i en match som var ovanligt hård med sex varningar och en utvisning. Anfallaren Martin Rose gjorde två av målen då Port Talbot igår hemma på Victoria Road besegrade jumbon Newtown med 3-1. Gästerna tog ledningen i den 30 minuten men orkade inte hålla greppet hela matchen.