söndag 4 september 2011

Sent mål gjorde Cliftonville till derbyvinnare

Carling Premiership
Belfastderbyt igår mellan Glentoran och Cliftonville fick sin vinnare. I den 90 minuten. Då slog Ryan Catney till för gästerna. Seger med 1-0 till Cliftonville mot ett 10-manna Glentoran innebär tabelltvåa.
Linfield är kvar som serieledare. Detta efter vinst med 2-1 borta mot Ballymena igår där gästerna fick hjälp av ett självmål från Ballymenas Nelson.
Tabelltrean Portadown var nära en poäng borta mot Coleraine då Jamie Tomelty kvitterade till 3-3 i den 85 minuten. Hemmalagets Stephen Lowry hade redan gjort ett mål och var sugen på ett till. Det fick han också göra. På stopptid satte han segermålet 4-3.
Hade Portadown oflyt så är Glenavons vardag ännu värre. Åter en förlust igår på hemmaplan då Donegal Celtic kom på besök. 0-1. Fortsatt poänglöst för Glenavon på hemmaplan.
Crusaders vann borta mot Dungannon Swifts igår med 2-0. Tredje bortasegern denna säsong för laget i ligan efter Linfield som är bäst just på bortaplan.
Nykomlingen Carrick Rangers fick en mållös poäng hemma mot Lisburn Distillery. Bägge klubbarnas första oavgjorda match denna säsong.