söndag 4 september 2011

Nytt från Non League

Football Conference LeagueHyde tog sjundre raka segern då man igår hemmabesegrade Harrogate Town med 3-2 i den norra avdelningen. Segern satt dock långt inne. Matthew Berkeley kunde i matchens sista minut slå in en straff för hemmalaget.

Förra säsongen spelade man i BSP. Denna säsong harvar Histon på den nedre halvan av BSN. Igår förlorade man hemma mot topplaget Stalybridge som därmed tar rygg på Hyde.

Sämst i serien är Solihull Moors. Igår kom sjunde raka förlusten hemma mot Hinckley United.
***
I BSS var det toppmatch och tidig seriefinal då tabellettan Welling mötte tabelltvåan Woking. Mittfältaren Jack Parkinson blev hemmalaget Wellings hjälte då han hemma på Park View Road gjorde två av målen i 3-2-vinsten.

På Woodspring Stadium i Weston-Super-Mare gjorde tre mål i matchens sista minut. Störst fördel av detta hade hemmalaget AFC som i och med det kunde vinna med 4-1 mot Boreham Wood.

Farnboroughs Tony Garrod gjorde hattrick då Tonbridge Angels besegrades med 5-1 på bortaplan.