TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 24 februari 2012

Frustration i Derby

Neil Danns mål i den 16:e minuten borta mot Derby County räckte för att Leicester skulle ta sin sjätte seger på nio matcher. The Foxes gör sitt arbete strålande och har goda möjligheter på att blanda sig in i vårens toppstrid. Värre är det i Derby. Majoriteten av de 28,205 åskådarna på Pride Park fick se The Rams spela sjunde matchen på rad utan seger. Frustrationen är stor bland klubbens supportrar. På klubbens forum är tongångarna allt annat än muntra. En 45-årig supporter som haft säsongskort sedan han blev myndig, skriver; "Jag kastade mitt årskort igår direkt efter matchen. Jag mår dåligt. Hur länge till skall Appleby och Clough få hålla på? Är de nöjda då vi spelar i League One eller skall vi vänta till League Two?"
Ordföranden Andrew Appleby och managern Nigel Clough är bollplanket man sparkar emot idag. Med all sin rätt. Klubben lovade att satsa inför denna säsongen. Det gjorde man också. Flera nyförvärv presenterades. Det blev dock aldrig vad man förväntade av bygget. "Precis som alltid. De styrande lovar guld och gröna skogar, höjer priserna på allt för oss supportrar för att de bra nyförvärven skall kunna inhandlas. Vad händer sedan? Inget. Precis som vanligt."
Frustrationen är påtaglig. Det jäser bland klubbens supportrar. Appleby och Clough gör bäst i att inte vistas ute i centrala Derby den närmsta tiden.

Inga kommentarer: