TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 17 februari 2012

Något saknas i Leeds...

…Och Robert Snodgrass vet vad det är, i alla fall om man får tro honom själv.
I en intervju sågar den skotske landslagsmannen nu både sig själv och sina lagkamrater och säger att det är spelartruppens fel att man ligger på efterkälken till play-off.
-" Man behöver en vinnarmentalitet, och jag tror vi saknar det för tillfället."



Leeds United AFC har legat runt uppflyttningsstrecket för merparten av säsongen, men de senaste veckornas tillkortakommanden har inneburit uppförsbacke. Säsongens senaste nesa kom överraskande på Ricoh Arena i tisdags, då man förlorade 2-1 borta mot ett på förhand nederlagstippat Coventry City, som i och med viktorian knep livsviktiga poäng i bottenstriden.
Något som i sin tur innebär att Leeds helt plötsligt har halkat 6 poäng efter lagen runt uppflyttning.

Snodgrass går nu ut och säger att man måste få ordning på torpet innan det är för sent. Klubben saknar den vinnarmentalitet som behövs för att man ska kunna ta sig tillbaka till fotbollens finrum, och skotten finner detta extremt frustrerande.

Till Yorkshire Evening Post säger han:
"Det finns egentligen inget mer att säga, än att det är spelarnas fel. Vi som lag vet att vi måste vara bättre. Vi kan inte bara sitta och skylla på alla andra, när det är oss spelare det hänger på. Vi vet precis vad vi kan förvänta oss i The Championship. Det är vår andra säsong här, och vi borde veta hur vi ska göra".

Han fortsätter -"Det finns definitivt tillräckligt med talang i truppen för att vi ska vinna våra matcher, men vi är inte riktigt medvetna om det just nu. Det är precis det som krävs för att vi ska vara med där uppe i toppen."

Inga kommentarer: