söndag 5 februari 2012

Southends dubbla mardrömmar

Kylan har slagit hårt mot den engelska fotbollen i helgen. I League Two drabbades man värst. Nio matcher ställdes in på grund av att arenornas gräsmattor var is och snötäckta. En match spelades.
Plymouth tog emot Southend. Gästerna tog snabbt ledningen i den första minuten, utökade till 2-0 i den 34:e och såg ut att gå mot seger. I den 86:e minuten fick hemmalaget hål på gästernas målvakt Morris. Två minuter senare kvitterade Plymouth. Ridå i Southend som förlorade två viktiga poäng. Ännu mörkare blev det för fansen. De 51 supportrarna som åkt den långa vägen till sydkusten skulle få uppleva ännu en mardröm då bussen de skulle åka hem i fastnade i en snöstorm. Snön vräkte ner, bilar krockade med varandra och vägen blev en skräckplats. Supportrana som egentligen skulle varit hemma i Essex igår kväll kom istället fram idag på förmiddagen. En av resenärerna skrev på ett Southend-forum under förmiddagen; " Ive only just got home! What a nightmare" Fullt förståligt. Mardröm i dubbel bemärkelse. En sådan resa glömmer man inte i första taget.