TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 29 februari 2012

Plymouths ägare lovar runt...

...och frågan är om James Brent kommer kunna stå för sitt ord, eller hålla tunt.
Brent säger nu att man måste hitta alternativa inkomster vilka kan bidra till att fotbollen kan öka sin omsättning, och därmed få ordning på sin ekonomi.

Brent, som tog över efter att klubben försattes i administration förra året, vill bland annat bygga om Home Parks huvudläktare, för att på så vis få in nya möjligheter till kommers.

Han vill absolut inte se sin klubb gå samma väg som sydkustrivalen Portsmouth, som nu gått in i en ny administration efter att den ryske mångmiljonären Gaydamak, där det närmast blivit så att fansen bara önskar att det ska komma en ny excentrisk rikeman, en ny mecenat, och dra klubben upp ur träsket.
"-En av farorna med att vara beroende av en "sugar daddy" är, uppenbarligen, att om denne dör eller bara blir av med sitt socker, så försätts klubben i en livsfarlig situation. Om man skapar ett fristående pengaflöde som är knutet till, men oberoende av, klubben så kommer detta att kvarstå oavsett ägarskap."

Brent har även kollat på andra verksamheter som skall förbättra klubbens ekonomi, och man kommer efter säsongens slut att gå över och revidera klubbens löner; I synnerhet de löner som betalas ut till före detta anställda.

Inga kommentarer: