TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 9 januari 2013

City supportrar ger fingret åt Arsenals biljettpriser.


Manchester City tvingas inför helgens match mot Arsenal i London skicka tillbaka 1/3:e del av biljetterna man tilldelats, detta efter att supportrar helt enkelt valt att bojkotta matchen tack vare det hutlösa biljettpriset på  £62. Arsenal har länge kritiserats för sina priser av både andra supportrar men också egna, City är inte enda klubben att tvingas gräva djupt i plånboken Liverpools supportrar förväntas göra det samma i deras besök i slutet på Januari, notera att Arsenal tar £18 mer än den billigaste bortabiljetten på Old Trafford inför helgens stormöte mellan Man Utd och just Liverpool.

TLC anser att det är påtiden att supportrar börjar se dubbelspelet klubbar som Arsenal håller på med, man anklagar andra för ekonomisk dopning medans man själva utan skam i kroppen låtit sina egna supportrar betala fantasisummor för biljetter. Man kan inte annat än att vara nöjd över att en stor del av City's supportrar faktiskt bojkottar och gör sitt missnöje hört, man måste liksom börja någonstans även om biljetterna nu likförbannat kommer hamna hos Arsenal supportrar. Man kan bara hoppas att FSF får kraft att arrangera en riktig bojkott så att en snöbollseffekt sätts igång, även på andra arenor runt om i landet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lite ironiskt då det är City som trissat upp spelarlöner som leder till att det blir svårare för andra klubbar att tävla. Norwich tog 60 pund för en bortabiljett för Arsenalfansen..