TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 21 januari 2013

Dom, domare?

Surt sa räven. Sir Alex Ferguson gav efter gårdagens 1-1 mot Tottenham, en rejäl känga åt assisterande domaren Simon Beck. Ferguson sade att den assisterande inte gav United "något under hela matchen", och tyckte att det överlag var "en dålig insats av honom (linjemannen), märkligt att det inte blev straff för Rooney...". Vidare mindes Fergie Beck från "matchen mot Chelsea härom året, när han inte vinkade av Drogba som var 3 meter offside...".

Jag vet inte, Fergson. All respekt i världen har du, för vad du lyckas och har lyckats med. Men detta känns löjligt. 1-1 var ett fullt rättvist, ja till och med bra, resultat. Med tanke på hur gårdagens match såg ut. Förresten, missade Sir Alex den hands som Ferdinand drog till med? Det gjorde domarna också...

Med detta sagt skall vi nämna att också Villas-Boas inte var helt främmande för att läget med Rooney skulle ha kunnat bli straffspark för United.

Rio Ferdinand, förresten. Vilken match han gjorde igår. Såg ut att vara född i vägen. Och då menar jag det som en komplimang. Speciellt minns jag en glidtackling/brytning som han gjorde när Jermain Defoe sköt med vänstern. 34 år är ingen ålder för spelare i United. Det vet vi sedan länge.

Inga kommentarer: