TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 29 november 2011

Försäkringsbolag försäkrar delaktighet

League Two
Oxford United huvudsponsorer Bridle Insurance har bekräftat sitt engagemang i League Two klubben.
Detta efter att blivit ifrågasatta hårt av klubbens medlemmar efter att man nyligen blivit majoritetsägare i Blue Square South-klubben Eastleigh. Företagets högsta chef, Neil Fox, säger till BBC Radio Oxford;
"Avtalet vi har med Eastleigh är helt separat och kommer inte att påverka vårat arbete och samarbete med Oxford. Vi kommer att vara involverad med Oxford för så länge de vill att vi ska vara med. Vi ser det som ett långsiktigt samarbete."
Bridle Insurance har varit Uniteds sponsorer sedan de 2010 återvände till Football League och man säger idag att "Kopplingen till fotbollsklubben har fungerat mycket bra för oss och vi är mycket måna om att fortsätta vårat samarbete. Vi har ett väldigt bra stöd här och vi har redan haft samtal om nästa års sponsring".
Huvudsponsorns försök till att lugna ner känslorna har inte fallit i god jord hos alla. Signaturen Forever U skriver på en blogg; " Money talks. Girigheten är ett faktum. Ett försäkringsbolag som  tecknar upp två klubbar har ingenting annat än ett kapitalstinnt intresse på agendan. Snart är vi ledhundar åt folk som aldrig satt sin fot på en fotbollsmatch."
TLC nickar och håller med. Det är ju förvisso ingen nyhet att stora företag tjänar storkovan på fotbollen men att göra det som ett spel med pjäser inför öppna ridåer är på gränsen till för mycket. Den moderna fotbollen har därmed börjat slingra sig nedåt i seriesystemet.

Inga kommentarer: