tisdag 15 november 2011

Unga engelsmän stötte på belgisk patrull

Martin Kellys 1-0 i den 14:e minuten gav Englands U21 hopp igår. Bortamatchen mot Belgien såg ut att bli femte raka segern för Stuart Pearce unga lejon. Belgien ville annat. I den 72:e minuten kvitterade hemmanationen och på stopptid kunde Omar El Kaddouri göra segermålet.  Första förlusten därmed i kvalet till U21-EM 2013. "En nyttig förlust för oss som vi förmodligen kommer att dra nytta av framöver" Så sade förbundskapten Pearce efter matchen. England har ett intressant U21-landslag.
Målvakten Butland, till vardags i League Two-sensationen Cheltenham, är 18 år och förväntas bli näste stora man i engelsk målvaktshistoria. Dessutom spelar Liverpools Jordan Henderson, Sunderlands Connor Wickham, Evertons Jack Rodwell, Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain och Chelseas framtidsman Josh McEachran i laget. Ett lag med många namn för framtiden.