TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 14 november 2011

PL never sleeps

Man säger att New York är staden som aldrig sover. Well, Premier League är dess motsvarighet i fotbollsvärlden och nyhetsflödet. Det må vara uppehåll för landskamper och kval, men nyheter finns det ändå att rapportera om.

Blackburns ägare, Venky's, har meddelat att klubben inte är till salu. Detta trots att det har ryktats att bud inkommit från ett oljebolag i Qatar. "Det finns ingen sanning i detta. Vi har inte fått in bud och är heller inte intresserade. Det är som vår bebis. Pengar är inte allt, vi menar allvar med detta och är passionerade för fotbollen och klubben.", sade delägare Venkatesh Rao. Vi får väl se, framöver, hur mycket den passionen betyder.

QPRs manager Neil Warnock har tidigare visat intresse att rekrytera en viss David Beckham. Det intresset verkar nu ha avtagit. "Vi har en hel del viktiga värvningar som behöver göras i januari. Men på den positionen (där Beckham spelar) har vi det ganska väl förspänt.". Englands kanske störste stjärna får därmed söka annan klubbadress, ifall han vill vända hemåt.

Till sist rapporterar vi att båda Manchester-klubbarna är ute efter danska fyndet Christian Eriksen. Ajax vill ha 20 miljoner pund för sin danske spelfördelare, och det blir intressant att följa vem av klubbarna (om någon) som vinner dragkampen. Prestige, förutom det sportsliga, står på spel.

Inga kommentarer: