TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 17 november 2011

Rykten, skvaller och annan nonsens

Daniel Sturridge höjer rösten i Chelsea. Anfallaren skall, enligt Daily Express, ha sagt till manager Villas Boas att han är spelaren att satsa på framför Fernando Torres. Sturridge lägger därmed in en extra växel på egen medverkan i EM 2012.
***
Efter att Manchester Uniteds Phil Jones tagit för sig i de senaste landskamperna så säger förbundskapten Fabio Capello idag till Daily Mirror att han "är att jämföra med Franco Baresi." Capello jämför honom även med den förra spanska stjärnförsvararen Fernando Hierro.
***
Phil Jones väcker även känslor hos West Hams. Managern Sam Allardyce säger idag till websajten talkSPORT att "Jones offensiva kvalitéer försvinner som mitback."
***
80,000 pund i veckan under fyra års tid. Där har ni Adam Johnsons nya kontrakt. Manchester City lär ha erbjudit sin mittfältare den summan. Det skriver idag The Sun.
***
Swanseas möte mot Manchester United på lördag är klubbens största merit i dess 99-åriga historia. Det säger idag klubbens försvarare Garry Monk till Daily Star. Nyligen så röstades den oavgjorda matchen mot Liverpool på Anfield som en av tidernas största bedrift.
***
Tottenham har visat intresse av att värva till sig holländaren Ola John. 19-åringen beräknas kosta fyra miljoner pund och vara en i mängden av ungdomar som Spurs kommer att värva i januari. Det hävdar idag websajten Footy Latest.
***
Samma websajt skriver idag att Chelsea erbjuder Real Madrid 40 miljoner pund för anfallaren Gonzalo Higuain.
***
Websajten Inside Futbol skriver idag att Manchester United leder jakten på franska Nancys Dolan Bahamboula. Den 16-årige mittfältaren är en av spelarna som beräknas inhandlas till Old Trafford i januari.
***
Jordan Rhodes gör mål och stormatcher om vartannat i Huddersfield. Detta har väckt intresse hos flera storklubbar. Celtic är den senaste av klubbarna som tagit kontakt med Yorkshireklubben. Det meddelar idag The Mail.

Inga kommentarer: