onsdag 23 november 2011

Nytt från Non League

Blue Square South
Ett snabbt ledningsmål i den tredje minuten och ett självmål signerat Bromley. Där hämtade Hampton & Richmond tre poäng då man igår gästade nämnda Bromley. På Courage Stadium i sydöstra London tog
H & R säsongens fjärde seger då man vann med 2-1. Trepoängaren tog The Beavers upp över nedflyttningsstrecket. Man har samma poäng men bättre målskillnad än Farnborough. Farnborough
har dock en match mindre spelad.
***
Woking håller fast i sin serieledning. The Cardinals tappade dock två poäng då man igår mötte tabellfemman Chelmsford igår. 1-1 på Kingfields Stadium innebär serieledning med fyra poäng före tabelltvåan Welling.
***
Oavgjort, 1-1, blev det även i matchen mellan Basingstoke och Boreham Wood. Basingstoke jagar play-off och har två poäng upp till Chelmsford. På Camrose Park tog hemmalaget ledningen i 60 minuten men tappade 11 minuter senare. Manager Frank Gray är ändå nöjd. Den 57-årige skotten som en gång i tiden spelade vänsterback i Leeds, Nottingham och Sunderland tror ljust på framtiden och ser inga omöjligheter att ta sig upp i Blue Square Premier.