TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 23 november 2011

Ljusblått vann.

Att vara ljusblå igår i Neapel, det var en fröjd för många. Samtidigt var det en plåga för en del. I samband med Manchester Citys match mot Napoli kan vi idag läsa om rejäla oroligheter. Det skall ha varit en hel del fajt inför matchen, det slängdes bengaler eller liknande mot City-fansen. Och då har vi inte ens pratat om fotbollen.

Man City hade en tuff kväll igår. Edinson Cavani sänkte engelsmännen med två mål. Det första kändes som en försvars/målvaktstabbe. Det andra var klass. Däremellan skall det sägas att City själva hade chanser och också gjorde ett mål. Men allt som allt tycker jag att Napoli vann rättvist.

Att City är ett storlag idag, råder det ingen tvekan om. Men kasta in vilket motstånd som helst på Sao Paolo, och de får en tuff resa. Och dånet från läktarna. Vilken passion. Det går inte annat än gilla det, hur mycket brittisk den här bloggen än är.

Nu återstår bara en match i gruppspelet. Och för City gäller, åtminstone, poäng hemma mot Bayern München, i sista omgången. Det samtidigt som man måste förlita sig på att (nollpoängaren) Villareal vinner mot Napoli.
Vi poängterar också att vinst samtidigt som Napoli tar Max en poäng, räcker. Spännande avslutning!

Inga kommentarer: